top of page
Neljä naista istuu sohvalla ja nauravat.

Tutustu meihin!

Pelkkänä korvana ja valmiina palvelemaan

 

Tällä sivulla esittelemme yrityksemme työntekijät.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tulkkauksesta!

Kuva Heli Hakkaraisesta, Korvana Oy:n yrittäjästä. Hänellä on olkapäihin ylettyvät ruskeat hiukset ja hän hymyilee kameralle. Päällään hänellä on valkoinen kauluspaita ja harmaa pusero,

Heli Hakkarainen

yrittäjä

"Saan tehdä merkityksellistä työtä ja varmistaa, että toiminta on sujuvaa."

Kuva Tarja Aallosta, Korvana Oy:n puhevammaisten tulkista. Hänellä on lyhyet vaaleat hiukset ja sangattomat silmälasit ja hän hymyilee kameralle. Hänen paidassansa on valkoisia kukkia tummalla pohjalla.

Tarja Aalto

puhevammaisten tulkki 2014 –  

Työkokemusta erityisryhmien parissa jo 25 vuoden ajalta. Vapaa-aikana Tarja kotoilee, tekee käsitöitä, lukee sekä osallistuu järjestötoimintaan.

"Tulkin työssä on parasta asiakkaat. Heidän kanssaan kehityn tulkkina – ja ihmisenä. Tulkki on onnistunut, kun asiat hoituvat sujuvasti."

Kuva Kirsi Hedmanista, Korvana Oy:n puhevammaisten tulkista. Hänellä on vaaleanruskeat, olkapäihin melkein ylettävät hiukset sekä otsatukka. Kirsillä on pyöreäsankaiset vaaleat silmälasit, päällään viininpunainen pusero ja hymy kasvoillaan.

Kirsi Hedman

puhevammaisten tulkki 2015 –

Kokemusta esimerkiksi aisti- ja kehitysvammaisista, muistisairaista ja afaatikoista. Tulkkina Kirsille tärkeitä asioita ovat tukiviittomat, kuvat, eleet ja läheisyys sekä asioimistulkkaus. 


"Parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Tulkki on onnistunut, kun yhteistyö sujuu ja asiakas on tyytyväinen."

ARVOMME

Teemme työtä, jolla on merkitystä niin meille kuin asiakkaillemme. Siksi seuraamme työssämme meille tärkeitä arvoja, joilla voimme varmistaa työmme korkean laadun!

ASIAKASLÄHTÖISYYS

Jokainen asiakas on ainutlaatuinen! Siksi otamme  aina huomioon asiakkaamme yksilölliset tarpeet!

TURVALLISUUS

Toimimme työssämme vastuullisesti sekä tuotamme tulkkauspalvelua tulkin ammattieettisten sääntöjen mukaisesti. Lue lisää tulkin roolista tästä linkistä.

LAATU

Pyrimme jatkuvasti kehittymään työssämme, jotta voimme tarjota laadukkainta mahdollista palvelua asiakkaillemme!

Kelan logo
Kela on Korvana Oy:n sopimuskumppani
Sisällysluettelo
bottom of page